August 03, 2011

happy :)

saya tak sabar dah nak jumpa2 family saya kat tanah luar Malaysia. Tu je post ni nak bgtau.

sahabat,
pernah aku kata aku pernah pergi kan kat situ kan?sbnrnya...aku tak pernah pon.jejak tak pernah.dgr pon benci.aku kata bila aku sebenarnye nak kata 'dah,jgn ajak aku pergi tempat tu'.bila kau tak bijak,kau jgn ajak org jadi tak bijak mcm kau.buat nampak hina.semua tu aku kata dlm hati sebab kau mmg buta hati.takpa aku mohon kau dpt hidayah dari yg MAHA ESA.

kita,
hanya akan berubah jika kita benar2 mahukan perubahan.tiada amalan tidak bermula dgn niat.

kau pulak,
bila dah tahu yg aku mnipu konon2 sunat ni jgn kepoh2 :-p
rahsia deh.

bila enjoy,
boleh weh.boleh nak enjoy sgt.konon jiwa muda.konon kan hidup ni sekali.meh sini aku nak bgtau,kau nak enjoy ingat limit kau.semua jadah kita buat mesti ada batas.kau lupa ke kita bakal dihitung kelak.

bila kau sedih bila kau lonely..
kau nangis,kau kata kau rasa sorang,kau kata kau tak dicintai.OUH KAMON, CINTA YG ESA ADE TAPI KAU JAUHKAN.hah,mulalah kau kata aku konon bajek suci ustazah.lepas kau sorang dalam kotak yg nama kubur baru kau tahu apa aku cakap.

baik sedar awal sebelum kau terlambat.baik orang kata kau tak moden dari orang pandang kau hina selamanya.akusayangkau sebab tu aku nasihat kalau tak aku kata 'mampuskaulah'.

pakcik,bila awk kate awk syg sy,sy terkejut,mcm takle respond.tp tp tp kau tau kan aku sokmo syg kau :-p

k dah.
syg sy pada semua, syukur sy pada Ilahi.

1 nasihat:

Hazirah Mustaffa Kamal said...

;)

Post a Comment