July 14, 2011

cerita ice-cream

teringat cerita satu hari,
aku jalan-jalan sambil makan ice cream dekat one shopping mall, pandang sekeliling fikir apa yang perlu utk dibeli. pusing belakang bila lupa mana kedai tu sebab lama dah tak pijak kaki kat mall tu.


DEBUUUUSH~*mcm tak sesuai je sound effect ni.


terlanggar ada abang ni,
abang tu pon 'HOI MATA LETAK MANA HA??*@##^%@, KUTIP, KUTIP BALIK, KO NI SAJA JE KAN *#%^%R$^#% F*@^ LA'

aku pon 'sorry, sorry'

abang tu 'pe barang sorry ko.bengang aku ko tannak kira ke?kutip lah!'

mata pandang sekeliling, banyak lagi mata pandang. aku kutip, bagi. abang tu blah tak cukup menyumpah siap langgar bahu.

cerita bangang ni bila aku ingat aku akan sakit hati. aku rasa nak menyumpah balik. dah cukup aku rasa aku kata sorry. tapi tak cukup bagi dia. erm..cerita lama. tapi pedih masih ada. kenapa aku kutip barang dia?..
apsal, aku flashback balik cerita ni sebab aku keluar aku terlanggar budak comel also with her icecream. she looks like my younger sister, anis qalis. kak afi tengok dia kak afi rindu awk :) bezanya dia nangis sebab ice cream dia jatuh, kak afi makan ice cream dgn dia and bezanya lagi takde awk.imy.



konklusi akhir,
bila ada yang langgar anda, berbudilah sahabat. jangan marah bagimu syurga.

anda nak??ouh same here.

itulah cerita saya dgn ice cream :) 

4 nasihat:

Hazirah Mustaffa Kamal said...

haha .. rasanya kan afi, masa awak cite dulu nada awak lagi membara. marah tu dah kurang, mungkin :p

afi asri said...

awk igt lg sy cite kat awk?eyh,terharunye :)

Hazirah Mustaffa Kamal said...

peliklah kalau tak ingat. macma baru balik perang. :p

afi asri said...

mcm tu skali yea sy mengamuk -.-'

Post a Comment