June 06, 2010

cinta

cinta,
ade byk jenis.tu aku blaja dlm social psychology time sem 2 foundation.
isk,cinta tu penting dlm diri manusia.org yg seperti firaun bercinta.aku tidak terkecuali.aku rase tak usah la bercerita ttg cinta pd yg Esa,family dan sebagainye sb korang tau kan psl tu kan???

soalan yg sentiasa dituju..
mu tokse couple ke:nok jah kalu jumpe sesuai.
bile mu nok couple:aduh,aku rase mcm payah nk couple ni sb:
1.aku ni senang terjebak dgn dosa kerna aku lemah.2.aku jenis mls nk cite psl hidup aku dkt seseorg,3.aku mls nk cite aku nk pegi kedai so nti sy call bla bla,4.aku tak suke sgt bersms senang call,5.aku pokai utk byr bil btimbun2,6.aku tak sedia lg kot,7.kalau aku jumpe org sesuai aku couple nye pastu aku btau org yg pernah tanye ni and setiap kali aku cuti sem dia call tanye soalan same.
bile mu nok nikoh:la.....jodoh smpai nikoh la.tunggu la siap2 habis blajar kalu blh.muda lagi.
afi betul2 suke lelaki ke:ni soalan aku panas skali.mmg panas!!!ye syg,sy suka lelaki.ko igt aku ni buat mende haram jadah lagu tu ke??agak2 la tanye soalan.
ko pernah kecewa dgn laki ke ko cam jadi ganas dan mcm tak memerlukan kasih syg lelaki: rase nk btau je sape yg tanye soalan ni tp takpe la sebab kawan aku kan.kecewa???mungkin ye mungkin tidak.hidup mesti diteruskan.weyh,ganaskah aku mek tot??nti aku jadi lembut macam lalang ditiup angin ye??tak memerlukan kasih syg laki??ouh perlu sgt la,ko igt aku mayat ade hati tp mati ke sygku??
skrg afi ade suka sape2 tak: ouh ni soalan best.aku suke,tanye la byk2.terlampau ramai utk ditulis disini:P *u can catch my eyes but not my heart until i let u.aku tak tau nk jawab gane soalan ni.

kpd encik2 dan cik2 sekalian,kalu korang tanye aku mende sama lagi aku tendang yea??takpon aku mls da angkat fon or reply any msg.(GIMIK JE),aku tau la korang syg aku sb tu korang byk tanye kan kan kan????(ye,aku npk korang nk muntah geli)

byk nyamuk la tempat ni!!!menderita aku.pada yg sorang tu yg aku paling syg sekali dgr molek ye syg ku,aku menulis smbil menjerit khas utkmu,baca dan dgrkan..SUKA HATI AKU LA BLOG AKU NK TULIS PJG MANE,"BACELA KALU RASE NK".

nota sisi(bljr dgn haha):
aku da tak pandai main games.mmg tak pandai dah.tak tau nape tp yea tak pandai.lately ni mmg aku jarang gile da main takpon xde langsung dh.byk games yg tgantung tak main2 sebab aku ade drama korea and novels betimbun,movies utk digunapakai.

1 nasihat:

izwaraziz said...

afi nada marah ni dlm post. tp x pe. endahkan je persoalan persoalan itu. dan mintak maaf kalau aku ada tertanya soalan spt itu. hehe. btw u love games. main la balik. ur good in dat. y so suddenly berubah

Post a Comment