October 15, 2010

terus melangkah :-)

melangkah afiqah asri ke umur setahun lebih tua :)

terima kasih,syukran,arigato,10q kepada semua yg ingat hari lahir aku.jujur katakan,aku terharu.
terkilan sikit sebab umi lambat sikit ucap hari jadi dekat afi.sob sob..

apa yg saya patut buat??
pertama-saya mesti!.....herm.....aaaaa.......er.......
okay nampak sangat aku ni takde matlamat hidup!HOI AFI PI CARI MATLAMAT HIDUP KO CEPAT!
sebenarnye..
aku seorang yg tak plan sangat hidup aku ni.tak organize sangat.tak ambitious sangat.tak sangat sangat lah.hangat hangat tahik ayam.aku jenis suka ikut arus.satu kelemahan.perlu ubah ke tak?

apa yang aku belajar selama ini,
yg ESA begitu sayang pada hambanya.diberi aku kesihatan,peluang,harapan malah udara untuk aku bernafas merasa nikmat dunia, merasa cinta DIA.ALHAMDULILLAH.
bukan mudah untuk melahirkan dan membesarkan seorang anak.terima kasih umi dan abah.cinta afi tinggi sangat untuk umi dan abah biarpon afi ni pendek :)
bukan semua orang dapat adik beradik yg coolest macam aku, terima kasih utk along,ila,afiq,aiman,aniq,ammar,anis.SAYANG JUGAK AKU KAT KORANG!
bukan mudah untuk mendapat sahabat yang ikhlas...terima kasih tak terkira untuk korang.
adanya anda melengkap hidup AFIQAH ASRI!

kata penutup:
bukan aku sempurna untuk semua.bukan aku punya harta selautan.bukan aku baik bak bidadari.bukan aku sabar bak Nabi.bukan aku indah bak lukisan Ilahi.tapi aku ada sayang untuk diberi kepada semua.terimalah aku seadanya sedangkan aku tidak punya apa-apa.andai ada khilaf dari aku,maaf aku pinta.senyum itu perlu :-)

WITH LOVE...
afiqah asri


1 nasihat:

saya.suka.saiko.la said...

bajet comel la 2.
wek!
happy birthday masham :) <3

Post a Comment