July 11, 2010

bagi aku...2#

hehehehehhehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehe...............
hoi banyak sangat aku dgr masalah si dara dan si teruna lately nih...


bagi aku...
ade 2jenis manusia dalam dunia nih.

1.jenis yang berani
aku katakan die berani kerana die berani menunjukkan rase sayang,cinta,sume mende meleleh dekat orang die suka termasuk la disemua khalayak ramai.cool la wanita ni.bila suka katakan saja,wat hapa nak sorok2 nye tak kemana!dah suka nak sorok2 ouh! memang menipu diri sendiri.tapi bila wanita sebegini berani menunjuk rasa suka,si lelaki kata menggedik gatai plak..dikutuk bagai.memang kesian la kaum hawa ni serba tak kena.nak tunggu si teruna ambil step awal memang payah la kan sebab pemalu semacam ke.........hm?!
tak gedikla.....khadijah melamar Muhammad.

2.jenis yang menyorok
ni memang kesian.ni memang sedih ni.bukan die tak suka,bukan die jual mahal tapi entah malu ke hapa.
si teruna plak lembab ke hapa puas si wanita bagi signal i like u tapi dibuat derk je kan?WOI teruna ko nak suh wat hapa lagi ye?dah minah tu pemalu,ko jelah amik step ni terhegeh-hegeh,terjeling-terjeling,teleng-teleng,mesej-mesej....nak main tarik tali ke???boleh nak main tarik tali tapi takle lame2 nanti putus tali kamu jugak merana.si teruna pon....cube alert sikit dgn perubahan wanita sekeliling anda,dah wanita tu yang dulunya blh buat eyes contact dgn anda time tgh borak pastu tetiba plak malu2 kucing siam...HA,iye la tu signal i like u KOT.




anda jenis yang mana??1 atau 2??
bile suka iyakan saja,bila tidak katakan TAK NAK.
sekadar rasa BAGI AKU.


sayang aku pada semua.syukur aku pada Pencipta dunia.mmmmuAH :-)


1 nasihat:

saya.suka.saiko.la said...

jeling sampai juling.
bila org da xnk sbb juling, kecewa terguling2.
haha!

Post a Comment